Μίσιγκαν Γονείς παιδιών με προβλήματα όρασης (MPVI)

MPVI Community Calendar- Καλοκαιρινά προγράμματα και κατασκηνώσεις

Αυτή είναι μια εκτενής συλλογική λίστα με καλοκαιρινά προγράμματα και κατασκηνώσεις για παιδιά που είναι τυφλά και με προβλήματα όρασης σε όλη την πολιτεία του Μίσιγκαν. Θέλετε να προσθέσετε ένα συμβάν στο ημερολόγιό μας; E-mail: Michelle Ballard με σύντομη περιγραφή, σύνδεσμο ιστότοπου, ημερομηνίες και ώρες και στοιχεία επικοινωνίας.

Οι γονείς συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα οραματικό μέλλον για τα παιδιά μας.

“Ως γονείς παιδιών με προβλήματα όρασης, γνωρίζουμε τα παιδιά μας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Όταν ενωνόμαστε μεταξύ μας και με επαγγελματίες, αυξάνουμε την αποτελεσματικότητά μας ως φωνή για τα παιδιά μας.”

Εάν έχετε ένα παιδί με προβλήματα όρασης ή είστε παππούς και γιαγιά, φίλος ή δάσκαλος ενός παιδιού με προβλήματα όρασης, το MPVI μπορεί να σας βοηθήσει.

Ως γονείς παιδιών με προβλήματα όρασης, συναντιόμαστε για να μοιραζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον καθώς αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της ανατροφής των παιδιών μας και της διαμόρφωσης ενός θετικού μέλλοντος για τα παιδιά μας. Χαιρετίζουμε τη βοήθεια βασικών επαγγελματιών στην κοινότητα και συνεργαζόμαστε για να παρέχουμε ενημερωτικές και εμπνευσμένες δραστηριότητες για τα μέλη μας.

Αυτό το ημερολόγιο προορίζεται να είναι ένας πόρος για οικογένειες που έχουν παιδιά τυφλά και με προβλήματα όρασης στην πολιτεία του Μίσιγκαν. Ενώ το Ημερολόγιο ενημερώνεται και διατηρείται από το MPVI, πολλές από τις εκδηλώσεις που παρατίθενται δεν είναι εκδηλώσεις με χορηγία MPVI, αλλά αντιπροσωπεύουν εκδηλώσεις που φιλοξενούν άλλοι οργανισμοί σε όλη την πολιτεία. Εάν κάνετε κλικ σε μια εκδήλωση, θα δείτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένου του οργανισμού που τη φιλοξενεί και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτόν τον οργανισμό για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες εάν χρειαστεί.