Λύσεις κινητών φαρμακείων

Η Mobile Pharmacy Solutions είναι μια πλήρης υπηρεσία, στη Δυτική Νέα Υόρκη, με ανεξάρτητο κοινοτικό φαρμακείο λιανικής πώλησης. Εξυπηρετούμε όλη τη Δυτική Νέα Υόρκη προσφέροντας μοναδική φροντίδα φαρμακείου με τροφοδοσία. Η ομάδα του φαρμακείου μας αφιερώνει χρόνο για να βεβαιωθεί ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί σε εσάς όταν τη θέλετε. Παραδίδουμε στο σπίτι, την εργασία ή την τοποθεσία των διακοπών σας κατόπιν αιτήματός σας.

Το Mobile Pharmacy Solutions Prescription Delivery / Mailing είναι μια ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία στους πελάτες μας. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι ο προσωπικός χρόνος με έναν φαρμακοποιό είναι πολύτιμος για εσάς. Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ Προγραμματισμένες Διαβουλεύσεις Κατ’ Οίκον με έναν από τους Κλινικούς Φαρμακοποιούς μας. Προσφέρουμε όλα τα συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα προϊόντα. Η ομάδα του φαρμακείου μας ειδικεύεται σε πολλές ασθένειες όπως ο HIV, ο διαβήτης και η γονιμότητα.

Με το Mobile Pharmacy Solutions, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι συνταγές σας θα παραδοθούν στην ώρα τους και θα έχετε πάντα πρόσβαση σε έναν εξουσιοδοτημένο φαρμακοποιό της πολιτείας της Νέας Υόρκης για να σας απαντήσει και να σας συμβουλευτεί για τα φάρμακά σας. Στην Mobile Pharmacy Solutions, γνωρίζουμε ότι όταν πρόκειται για τις συνταγές σας, ο χρόνος σας έχει σημασία. Η Mobile Pharmacy Solutions προσφέρει δωρεάν παράδοση κατ’ οίκον.

Οι Υπηρεσίες μας

Η Mobile Pharmacy Solutions προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικές υπηρεσίες. Κατανοούμε ότι μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για τους ασθενείς και/ή τους φροντιστές να βρουν τη δυνατότητα, τον χρόνο ή την υπηρεσία μεταφοράς να επισκεφθούν το φαρμακείο για τις ανάγκες που σχετίζονται με την υγεία τους. Με αυτή την ανάγκη κατά νου, η Mobile Pharmacy Solutions δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες αυτών των ατόμων με συνεπή, αξιόπιστο και επαγγελματικό τρόπο.

Δωρεάν παράδοση κατ’ οίκον – την ίδια ή την επόμενη μέρα

Η Mobile Pharmacy Solutions είναι στην ευχάριστη θέση να παραδώσει κατ’ οίκον από έναν εξουσιοδοτημένο φαρμακοποιό, στελεχωμένο προσωπικό παράδοσης ή μια επαγγελματική υπηρεσία παράδοσης στην κοινότητα, με παράδοση την ίδια ή την επόμενη ημέρα.

Ευγενική αναπλήρωση

Η υπηρεσία ευγενικής αναπλήρωσης θα επιτρέψει στους φαρμακοποιούς μας να ξαναγεμίζουν τις συνταγές σας αυτόματα όταν αυτές είναι ληξιπρόθεσμες. Το εξελιγμένο μας σύστημα διανομής φαρμακείων αναγνωρίζει πότε οφείλονται αναπληρώσεις και θα τις ρυθμίσει αυτόματα ώστε να γεμίζουν για εσάς. Εάν οι συνταγές δεν έχουν ξαναγεμίσει, επικοινωνούμε με το γιατρό σας για να ανανεώσει τη συνταγή σας. Αυτή η απρόσκοπτη διαδικασία επιτρέπει και ενθαρρύνει την καλύτερη συμμόρφωση με το φάρμακό σας, η οποία οδηγεί σε καλύτερη διαχείριση της κατάστασης της νόσου και τελικά καλύτερα αποτελέσματα.

Αντιστοιχία τιμής ανταγωνιστή

Στην Mobile Pharmacy Solutions, κατανοούμε ότι τα έξοδα για συνταγές μπορεί να είναι επώδυνα. Προσφέρουμε αντιστοίχιση τιμών για όλους τους ανταγωνιστές και θα συνεχίσουμε να παραδίδουμε τα προϊόντα σας στο σπίτι δωρεάν.

Εξυπηρέτηση 24/7

Φαρμακοποιός θα είναι διαθέσιμος όλες τις ώρες που το φαρμακείο είναι κλειστό. Όταν καλείτε στο φαρμακείο, επιλέξτε την επιλογή που σας επιτρέπει να σελιδοποιήσετε τον εφημερεύοντα φαρμακοποιό. Θα αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε από τις φαρμακευτικές σας ανάγκες που θεωρούνται επείγουσες και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.